Specialanpassad resa till Tanzania

Specialanpassad Tanzania safari

Safari jeepVi på Dahl Tours and Safaris har för länge sedan insett att varje kunds önskemål inför Safariresan till Tanzania är unikt. Vi erbjuder därför ett mycket stort utbud av safariprogram till Tanzania där varje safariprogram innehåller ett smörgåsbord av hotellalternativ att välja ifrån. Vi låter även varje kund själv välja avresedatum då vi arrangerar safariresor 365 dagar per år (även under regnperioden).

Ifall man inte hittar ett safariprogram till Tanzania som passar ens önskemål, så tar vi gärna en diskussion och finner ett alternativ som passar just dig. Många av våra safarikunder vill själva välja hotell som de hittat på Internet eller hur safariprogrammet skall gestalta sig. För oss är det inget problem eftersom vi är ett lokalt safaribolag i nordvästra Tanzania djur som man kan se under en safari, giraffoch har avtal med alla hotellen i området. Vi har med jämna mellanrum safarigäster på de flesta hotellen i denna region och vi vet därför vilken kvalité och service safarihotellen står för.

Vi får ofta höra från våra kunder att de gett oss förtroendet att arrangera deras safari då de har uppskatta vår kunskap, flexibilitet och engagemang både inför och under safariresan till de världsberömda nationalparkerna Serengeti, Ngorongorokratern, Lake Manyara och Tarangire i Tanzania.

Vi ser inte heller några problem med dem som själva aktivt vill specialanpassa sin safariresa till Tanzania. Vi uppmuntrar t.o.m. våra safarikunder att göra så. Många av våra kunder brukar kalla sin safariresa till Tanzania för en ”one’s in a life time” resa. Då är en stor del av reseupplevelsen att själv aktivt få vara med i rese och safariplaneringen inför Tanzaniaresan.

Vi förstår att man har många frågor inför sin kanske första resa till Afrika. För oss är det en glädje att lägga allt till rätta tillsammans med er, så att ni får ut 100% av er resa till afrikas bästa safariland, Tanzania.

Specialanpassad Zanzibarvistelse

Samma flexibilitet som vi erbjuder inför din Tanzania safari gäller även inför din eventuella avslutning på Zanzibar. Vi på Dahl Tours and Safaris har avtal med ett stort antal hotell på Zanzibar som vi rekommenderar. Men om du som kund själv eller via oss vill boka ett annat hotell på Zanzibar, så är det inget problem för oss.

 

Andra specialarrangemang i Tanzania

Skola i ArushaVolontärarbete på barnhem, skola, sjukhus eller annat valfritt projekt.
Kilimanjarovandring
Konferenser
Bröllopsresor
Kulturresor.