Inrikesresor i Tanzania

Flyg från KIA (Kilimanjaro) till ZanzibarDe flesta som varit på Safari i Arusha området avslutar sin Safari resa med att flyga till Zanzibar med Air Tanzania eller Precision Air. Det går flyg dagligen och du kan åka från Kilimanjaro Airport till Zanzibar på ca en timme. Vi brukar ordna dessa flygbiljetter, då de inte går att köpa billigt i Sverige.

 

Expressbuss Arusha till Dar Es SalaamOm du vill se mer av landet, så avgår det varje morgon flera konkurrerande expressbussar på linjen Arusha – Dar Es Salaam. Tänk på att många bussar kör lite för snabbt för svenskt tycke. Resan tar ca 7h

 

 

 

Speed boat mellan Zanzibar och Dar Es SalaamRäkna med en övernattning i Dar Es Salaam för vidare båtresa till Zanzibar nästa dag. Färjorna avgår från hamnen i centrala Dar Es Salaam. Båtresan tar ca 3h.

 

 

 

När du kommer till Zanzibar så blir du upphämtad i hamnen eller flygplatsen av våra taxichaufförer som kör dig till ditt hotell. Du behåller telefonnumret till din chaufför som sedan hjälper dig med alla dina transporter under din Zanzibarvistelse.
Zanzibar är en lugn plats som är lätt att resa runt på egenhand.