Boka flygresa till Tanzania

Vi strävar efter att vara det mest prisvärda och billigaste resealternativet inför er safariresa till Tanzania och Zanzibar. Därför har vi slutat med bokning av flygbiljetter till Tanzania i egen regi. Vi rekommenderar numera våra kunder att boka sina flygbiljetter till Tanzania direkt på Internet eller att kontakta Gibe Travel AB som är specialist på billigt flyg till Afrika och Tanzania.

Boka din safari i Tanzania samtidigt som ditt flyg

Bestäm reseprogram och datum för din Safariresa tillsammans med oss på Dahl Tours and Safaris. Betala sedan handpenning på er safariresa när ni bokat era flygbiljetter ner till Tanzania.

Boka er flygbiljett till Tanzania hos Gibe Travel AB alternativt ifall ni föredrar att boka er flygbiljett till Tanzania på Internet så kan ni välja från nedanstående flygbolag som flyger direkt på Tanzania.
Vi rekommenderar KLM eller Ethiopian Airlines, då de flyger till Kilimanjaro Airport som ligger 1h bilresa från Arusha i nordvästra Tanzania. De andra flygbolagen landar i Dar Es Salaam som ligger på Tanzanias kust mittemot Zanzibar eller i Nairobi i Kenya. Ifall ni landar i Dar Es Salaam krävs det Tanzanianskt inrikesflyg till Arusha som tar ca 1 timme och ifrån Kenya krävs det lokalflyg alternativt bussresa (ca 6h) Nairobi till Arusha i Tanzania.

Flygbolag som flyger till Tanzania

  • KLM – Flyger till både Dar Es Salaam vid kusten och till Kilimanjaro airport (Arusha) i Tanzania som ligger nära nationlaparkerna. (via Amsterdam, Holland och ibland även via Nairobi, Kenya)
  • Ethiopian Airlines – Flyger till både Dar Es Salaam och till Kilimanjaro airport (Arusha) i Tanzania (via Addis ababa. Etiopien)
  • Quatar – Flyger till Dar Es Salaam i Tanzania. (via Quatar, Arabiska halvön) samt till Kilimanjaro via Mombasa.
  • Swiss – Flyger bara till Dar Es Salaam i Tanzania. (via Schweiz)
  • Kenya Airways samarbetspartner till KLM
  • Turkish Airlines flyger till Nairobi i Kenya och till Dar Es Salaam i Tanzania