Safari i Tanzania – Zanzibar – Kilimanjaro

Tanzania, “Afrikas pärla”
“Dahl Tours and Safaris” är specialister på safariresor till Tanzania i Afrika. Vi erbjuder safariresor och Kilimanjaro vandringar till branschens lägsta priser genom vårt unika koncept med direktförsäljning utan mellanhänder.

Välj bland några av de bästa nationalparkerna i hela Afrika som Serengeti, Lake Manyara, Arusha, Tarangire och Ngorongoro kratern i Ngorongora reservatet samt Kilimanjaro. Alla resor kan kombineras med sol och bad på paradisön Zanzibar utanför Tanzanias kust.

Alla våra safariresor i Tanzania, Afrika
Boka din drömresa till Serengeti-, Lake Manyara-, Tarangire- och Arusha nationalpark samt den världsberömda Ngorongoro-kratern. Läs mer om våra safariresor i Tanzania !
Alla safariresor kan kombineras med Zanzibar.
Kilimanjaro vandring i Tanzania, Afrika
Sex intensiva dagar med vandring i Tanzania, där vi bestiger Afrikas högsta berg Kilimanjaro. Att se solen gå upp över toppen av Kilimanjaro, “Afrikas tak” är ett minne för livet som är få förunnat. Läs mer om våra Kilimanjaro vandringar i Tanzania!
Zanzibar resor till Tanzania, Afrika
Besök det mytomspunna Zanzibar utanför Tanzanias kust med sin intressanta historia och milslånga kritvita stränder för härligt slöa dagar – läs mer här om våra Zanzibar resor!
Vandringssafari i norra Tanzania
Unika vandringssafari i ett av Afrikas vackraste naturområden. Upplev storslagen natur, vilda djur och Massajer. Välj ifrån 4 tim till 3 dagars vandring. Kombinera gärna med våra standard safariprogram. Läs mer om våra vandringar i Ngorongoro reservatet.!

Dahl Tours and Safaris är ett safaribolag baserat i Tanzania med svensk management och egen safarilicens (TALA). För oss är varje safari-, Kilimanjaro- eller Zanzibar resenär speciell och vi gör alltid vårt yttersta för att du skall bli ytterligare en av våra många nöjda kunder.

Ni väljer datum och vi arrangerar er safariresa efter era önskemål. För att uppnå högsta kundnöjdhet delar vi aldrig grupper i våra safarijeepar. Alla föreslagna safariresor finns med lyx-, medium- eller budgethotell alternativt klassisk tältsafari.

Vi säljer Sveriges billigaste safariresor genom att:

  • Vara helt Internetbaserade och inte ha några dyra försäljningskontor för våra Afrikaresor i Sverige. All administration och planering inför Afrikaresan sköts av personal i Tanzania, vilket rejält håller ner våra omkostnader så att vi kan fortsätta erbjuda billiga safariresor.
  • Arrangera alla safariresor samt Kilimanjaro vandringar i egen regi. Vi har egen safarilicens och jeepar, vilket gör att vi slipper att gå via fördyrande safari arrangörer.
  • Överlåta den dyra hanteringen av flygresor på våra kunder. Våra resenärer bokar själva sina flygresor till Kilimanjaro internationella flygplats (JRO) i Tanzania eller till den närbelägna flygplatsen i Nairobi, Kenya via flygbolagens egna hemsidor. (Dahlsafaris ordnar dock med inrikesflyg i Tanzania mellan Kilimanjaro, Zanzibar samt Dar es Salaam).
  • Våra kunder betalar med US-dollar till vårt företagskonto i Tanzania. Vi behöver därmed ingen extra säkerhetsmarginal för valutaförändringar, då alla våra kostnader som arrangör av safari betalas i dollar.
  • Arrangera safari till nationalparkerna i nordvästra Tanzania (med bl.a. Serengeti och Ngorongoro-kratern). Vi har vår utgångspunkt från staden Arusha som ligger inom körvänligt avstånd till både Kilimanjaros internationela flygplats samt nationalparkerna, vilket väsentligt håller ner transportkostnaderna.
  • Att ha prisvärda avtal med de hotell som vi samarbetar med.

Vårt team har unika kunskaper om safari, Kilimanjaro vandring och Zanzibar resor och har därför även lyckats attraherat några av branschens bästa safari chaufförer och Kilimanjaro guider.

Johan Dahl, som är grundare av Dahlsafaris har en fru från Tanzania och har därigenom unika kunskaper om Tanzania samt dess natur och kultur. Johans ambition har ända sedan starten 2006 varit att erbjuda resebranchens bästa och billigaste safari resor, Kilimanjaro vandringar och Zanzibar resor.

Välkommen till Tanzania i djupaste Afrika för en klassisk safari. Upplev det vilda Afrika, med de sista orörda safariområdena där migrationens enorma djurflockar fritt strövar fram över den mäktiga afrikanska savannen.

”Karibu Tanzania” – Välkommen till Tanzania

Boka safari resa till Tanzania online